2010-08-20

482. Problema amb algunes tecles en Firefox @ Ubuntu

Fa poc he tingut un problema amb el Firefox: resulta que les tecles de cursor ja no em desplaçaven les pàgines web i les combinacions de Ctrl-C i Ctrl-V per copiar i enganxar tampoc funcionaven.

Googlejant només trobava una possible solució, que era apretar la tecla F7: en Firefox F7 serveix per posar un marcador de cursor al text de la pàgina web que estem llegint i així poder marcar parts del text (per copiar-les) fent servir les tecles de cursor i la tecla Shift enlloc del ratolí. L'efecte col·lateral és que la pàgina web ja no es mou amunt i avall.

Normalment el Firefox avisa que F7 està premuda, però aquest avís es pot desactivar, i aquí és quan molta gent té aquest problema.

Però F7 no era pas el meu problema. Era més rebuscat.

Resulta que la versió 2.1.102 del component de Delicious per a Firefox no funcionava bé amb el Firefox 3.6.8, i produïa aquests efectes d'ignorar les tecles del cursor. Per sort ràpidament els responsables d'aquest component n'han tret una nova versió que corregeix el problema.

Podeu trobar les últimes versions de l'extensió de Delicious per a Firefox a http://tech.groups.yahoo.com/group/delicious-firefox-extension.