2009-02-15

421. Espanya: el Defensor del Poble passa a Windows Vista

El Defensor del Poble Espanyol, Enrique Múgica, ha adjudicat a dit un contracte de 84.908 euros més IVA per passar a Microsoft Windows Vista i renovar el Microsoft Office d'un total de 190 ordinadors personals. Això surt a 518 euros per ordinador.

També ha adjudicat un contracte de 31.300 euros més IVA pel manteniment de les seves bases de dades personals amb Oracle.

Enrique Múgica, que ocupa el càrrec de Defensor del Poble Espanyol des de 2000, mai ha estat qüestionat ni per PP ni per PSOE, ja que la seva actuació satisfà plenament als dos partits. Recordem que la principal activitat d'Enrique Múgica és presentar recursos contra les lleis que es fan a Catalunya.

Múgica s'omple la boca amb discursos sobre justícia i igualtat, però això sí, quan es tracta de renovar el programari institucional, resulta que les solucions de programari lliure no existeixen, no es fan concursos entre proveïdors de programari i s'adjudica tot a empreses condemnades per la UE per impedir la lliure competència i que són famoses al món informàtic per prescindir dels estàndards de programació.

I sí, li paguem el sou i la renovació de programari amb els nostres impostos.

1 comentari:

Kostas ha dit...

Faci qui ho faci es vetaderament vergonyós que aquestes coses no es presentin a concurs o senzillament no adaptin programari lliure i punt, com dius. En temps de crisi fins les empreses privades ho haurien de fer.