2008-10-26

392. Barack Obama xerra amb Joe "el lampista"

Els últims debats electorals entre Barack Obama i John McCain han tingut com a un dels protagonistes un lampista d'Ohio amb el qual Obama va tenir una conversa fa un temps.

Podeu veure a YouTube la conversa entre Obama i Joe:La conversa gira en torn dels impostos. Joe es queixa que fent d'autònom guanya uns 270.000 dòlars l'any i els demòcrates li posaran força impostos, cosa que li impedirà créixer.

Obama li contesta que pretén reduir els impostos per al 95% d'autònoms que guanyen menys de 250.000 dòlars l'any, cosa que potser no inclouria a Joe. Tot i admetre que amb aquest discurs Joe no el votaria, Obama li recorda com deurien ser els seus inicis en el negoci, quinze anys abans, i que bé li hagués anat no pagar impostos al principi.

Obama es queixa que les rebaixes d'impostos s'han fet sobretot per a gent com ell mateix, que guanyen molt més que 250.000 dòlars l'any i en canvi els autònoms que construeixen la riquesa del país n'han quedat fora. Potser si Joe hagués tingut rebaixes en el seu moment, no ho hagués passat tan malament per arribar on ara és.

Apunts relacionats: