2008-03-10

309. Despatxos i poder

Tanco aquí aquests apunts curtets sobre les últimes eleccions a Corts espanyoles. Només vull recordar les paraules d'en Joan Riado (sí, sí, el mateix) quan criticava que es treballés als despatxos el que les urnes no havien atorgat. Profeta.

Un bon exemple d'aquesta manera de fer les coses és la decisió d'en Joan Puigcercós de deixar la Conselleria per dedicar-se al partit. És a dir, abandonar el govern pel qual l'havien escollit per tal d'assegurar-se el control del partit i assegurar-se la poltrona. Molt bé. A veure si l'Uriel Bertran li fa la feina, però això de treballar als despatxos el que les urnes no han atorgat és lleig, Puigcercós. Fixa't que en Ridao ho criticava... abans que els electors el castiguessin.

És clar que a la Conselleria segurament no t'hi trobaran a faltar. De fet va ser un càrrec obtingut als despatxos i no a les urnes. No oblidem que Montilla és president amb els pitjors resultats del PSC en eleccions catalanes. Ah, i no havies d'haver fet una llei sobre referèndums, Puigcercós? Per dur-nos a la independència? L'estem esperant... Ah, sí que ara no pots perquè et perilla el càrrec al partit... ja se sap que cal prioritzar la cadira al partit i el partit al país.

Però senyors d'ERC... i en Carretero? Ja fa temps que no diu res. Ara ningú el pot culpar de la debacle d'Esquerra. Es mourà? Esperem les seves paraules i que Esquerra tregui de la pista els pallassos i els equilibristes i hi posi els domadors de feres. Els necessitem.

Apunts relacionats:

2 comentaris:

Carles Oriach i Font ha dit...

I diuen que el substitut del Puigcercós a Governació serà el que es presentà com a cap de llista per Lleida, el mateix que no ha pogut retenir l'escó que ha passat a mans populars. Un altre que a les urnes no es mou tant bé com als despatxos. Però clar, aquest convé promocionar-lo perquè és l'únic "alt" càrrec que ténen que ha pactat amb CiU i ja se sap, quan van magres cal ser equidistant...

Martí Cabré ha dit...

Vaja, o sigui que un altre càrrec d'ERC que aconsegueix als despatxos el que no ha aconseguit a les urnes??? Quina sorpresa!!! I en van...

Per això em rebenta que en Joan Ridao anés de purista i critiqués els pactes que fa CiU. Aquesta gent em cansa.