2008-02-02

288. Joc Flash: Flash Element TD 2

Un joc en Flash molt i molt addictiu: Flash Element TD 2.

Es tracta d'evitar que els bitxos ens prenguin les boletes de colors. Els bitxos entren pel camí i el segueixen fins al final. Si troben una boleta fan mitja volta i miren de sortir del camí. Si s'enduen totes les boletes, perds.

El jugador guanya diners matant els bitxos i guanya interessos amb els diners que no ha gastat. Amb els diners es poden comprar diversos tipus de torres per matar els bitxos. Pots comprar un tipus de torre si tens la boleta del color corresponent. Les torres existeixen en versió barata i en versió cara, i es poden millorar pagant més diners (cal seleccionar una torre per millorar-la).

Hi ha diversos tipus de bitxos, amb diverses propietats: armadura, velocitat, regeneració, invisibilitat, etc. Cada set nivells apareix el boss d'un tipus de bitxos i rebem 10 tokens. Amb els tokens pots ressituar les boletes al final del camí, comprar noves boletes i incrementar els punts per bitxo mort.

Podeu jugar al primer mapa com a invitats i al segon com a registrats. Pel tercer cal pagar. A veure si completeu els dos primers mapes! A sota podeu veure el nivell 59 del segon mapa. Hehehe...


Apunts relacionats: