2007-07-15

154. La dreta cristiana americana

Dijous passat (12 de juliol), la pregària matinal del Senat dels EUA va ser exercida per un hindú. Va ser la primera vegada i no va anar gaire bé.

Tres membres de l'organització antiabortista Operation Save America van desplaçar-se a Washington des de Carolina del Nord per impedir aquesta transgressió.

Abans que Rajan Zed, de Reno (Nevada) pogués començar la seva oració, els fonamentalistes cristians van començar a cridar: "Senyor Jesús, perdona'ns pare per permetre una pregària del diable, una abominació a la teva vista" i "Això és una abominació! No tindrem altres Déus davant Teu".

El senador Bob Casey (Partit Demòcrata de Pennsilvània), que presidia l'acte, va fer fora els fonamentalistes cristians, que encara van cridar "No hi ha cap senyor excepte Jesucrist!" i "Només hi ha un Déu veritable!"

Gràcies a YouTube podem veure aquests maleducats en acció:


L'organització fonamentalista va treure aquesta nota de premsa, on acusava els senadors de no impedir la violació del Senat pel fals Déu de l'hinduisme cosa que, segons ells, els Pares Fundadors no haguessin permès.

Els tres fonamentalistes cristians, Ante Pavkovic, Kathy Pavkovic i Kristen Sugar es troben actualment empresonats. L'incident ha estat denunciat per Barry W. Lynn, director d'Americans United for Separation of Church and State, un grup de l'esquerra cristiana americana.

Via Smartmobs