2007-03-18

94. Conspiracions atomatitzades

El món és molt gran i divers i conté molts tipus de persones. Tantes, que fins i tot davant d'un atemptat en directe com el de l'onze de setembre de 2001, el de les Torres Bessones, molta gent posés en dubte l'origen real dels atemptats i cregués que el propi govern dels Estats Units hi podia estar implicat.

Fins i tot a França va tenir un gran èxit un llibre que afirmava que tot plegat era un muntatge i que al Pentàgon no s'hi va estavellar cap avió. La raó principal per defensar aquesta teoria era que no s'havia trobat cap resta de cap avió als murs del Pentàgon.

Doncs bé, he trobat al YouTube aquest clip on veiem com queda un Phantom després de xocar a 800 km/h contra un mur de formigó com els que hi ha a les centrals nuclears. Queda atomatitzat, convertit en àtoms. Doncs ara penseu que el Pentàgon és una xarxa de murs de formigó blindat intercal·lats per malla d'acer, a prova de camions bomba (i els EUA saben què són camions bomba i quins efectes tenen). Tot i que el clip no té res a veure amb els atemptats, crec que deixa clar què li passa a un avió quan xoca amb una estructura a prova de bombes.

1 comentari:

Núria ha dit...

Uuuuaaala!!! Quina passada!