2006-11-05

47. Som

Avui és un dia trist per a mi. Podeu llegir els articles que he fet de manera més acurada a http://blocs.mesvilaweb.com/trencavel, però aquí només hi penjo els pensaments més irreflexius, tot allò que és paper mullat...

Crec que al nostre país li deu agradar força el porno hardcore, perquè des de fa un cert temps els polítics nostrats no paren de tenir relacions amb els polítics espanyols basades en el sado-masso (s&m) i la sodomització visceral. I les relacions entre ells són com el cantó fosc de les relacions PP-PSOE (i això de fosc no va per les sodomitzacions). Vull dir que els partits d'aquí, quan es tracta de posar el país al davant... no ho fan. I així anem.

Però jo dec ser optimista per naturalesa perquè tot i la fetor que em provoquen tots aquests mentiders que ens havien d'alliberar i venen el país per una vicepresidència, la flama de 1714 continua encesa al nostre cor. I els qui defugim l'estupidesa de barallar la nostra mà dreta amb la nostra mà esquerra mentre romanem entre reixes sabem que, tanmateix, som.El primer cop que m'enganyis serà culpa teva, el segon cop ja serà culpa meva.

Proverbi àrab.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

El ZP no us ha pagat la traïció de l'estatut i ara vinga fer prosa poètica. Fa quatre dies vau oferir ser conseller primer al Montilla; us ha dit que no i ara dieu que es un xarnego espanyol. Els regionalistes de dretes sou patètics! El que us pica és no poder col.locar tota la vostra mafia, aquest es el problema. De catalans no en teniu res, pura dreta venuda sou i si et creus el que escrius més val que canviis de partit.

Esteve C. ha dit...

El Martí té tota la raó! I si et pica, anònim, rasca't! Jo també em sento trist, molt trist.

Joguinejaire ha dit...

Jo no entenc això de vendre el país... què farà el Montilla en contra de Catalunya que no ho fes també en Mas?

En Mas no és sobiranista ni ho serà mai, que no us enganyin...

El seu lema, i el vostre, suposo, és aquest: Visca La Caixa! Lliure!